Margootje.nl

Gepubliceerd op 28 juli 2020 om 20:00

Margootje.nl... Ik moest het even nakijken; het is 18 jaar geleden dat ik deze domeinnaam registreerde. Niet te lang, makkelijk te onthouden, en vooral herkenbaar als mijn website. 😊 Mijn eerste zelfgebouwde website. Bedoeld om mijn klokkenhandeltje verder te laten groeien. Geboorteklokken, trouwklokken, logoklokken, fotoklokken... Tegenwoordig kun je ze overal bestellen. Maar in 2002 waren mijn klokken nog vrij uniek. 

Ik adverteerde op diverse forums en het liep als een trein. Zo'n 3500 heb ik er gemaakt. Toen vond ik het wel genoeg. Inmiddels had ik de Fotovakschool afgerond en was als freelance fotograaf aan de slag. Ik heb 8 jaar als freelance fotograaf gewerkt. Het was een leuke tijd, maar het solistisch aspect en het sterk wisselend aantal opdrachten brak me op. Nu werk ik alweer een paar jaar met veel plezier in loondienst. Een vast inkomen geeft rust en het is heel fijn om weer collega's te hebben. Fotograferen is nu weer hobby geworden. Daarnaast schrijf ik af en toe wat. Het domein Margootje.nl heb ik altijd gehouden. Ik vind het een mooie plek om hier mijn foto's en schrijfsels te delen. Laat gerust een bericht achter onder een van de posts wat je er van vindt. Graag zelfs. 😍


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Maria
2 jaar geleden

Leuk Margot, dat je deze hobby weer op pakt. Ik ben natuurlijk benieuwd naar al het prachtigs dat je erop gaat zetten. Veel succes, maar vooral heel veel plezier!

Margot
2 jaar geleden

Hoi Maria, bedankt voor je bericht. Leuk dat je me volgt!

Dirk
2 jaar geleden

Goedzo. Ik ben al vanaf dag 1 fan van jou fotografie en verheug me op de mooie beelden die je hier gaat plaatsen. Succes en zoals Maria ook al schreef, vooral heel veel plezier. 😘

Margot
2 jaar geleden

Hee Dirk, wat mooi om te horen. Thanx!

Arthur
2 jaar geleden

Hey die Margootje :D
Leuk dat je rust hebt, zo belangrijk. En ja, dat je rust hebt geeft nieuwe perspectieven en nieuwe ideen. Gaaf dat je eerder die stap maakte en nu tot dit product bent gekomen. Ik ben benieuwd naar je schrijfsels en je foto's, wens je alle succes daarbij! :D

Margot
2 jaar geleden

Hey Arthur, precies dat, nieuwe perspectieven ;-) Dank voor je berichtje!

Jurrie Steenkamp
2 jaar geleden

Keileuk Margot. Heel erg leuk om te lezen en om je foto's te zien. Ik volg je al een tijd op FaceBook en waardeer het vooral als je bij jouw geplaatste foto de instellingen vernoemt, die je gebruikt hebt. Daar ga ik dan zelf mee aan de slag. En zo leer ik elke keer weer meer. Veel plezier met je website, en ook die blijf ik volgen/lezen/bekijken.

Margot
2 jaar geleden

Hallo Jurrie, fijn om te lezen dat je me nog steeds volgt. Ik begrijp je vraag, maar moet even bekijken of ik dit ga doen. Ik ga in elk geval op mijn weblog zo af en toe wat technische kennis delen. Hoop dat je daar ook mee geholpen bent.

Maak jouw eigen website met JouwWeb